Mersin BarosuMersin Bar Association

HABERLER

MERSİN BAROSU, TBB VE BAROLAR ATA’MIZIN HUZURUNA ÇIKTI

MERSİN BAROSU, TBB VE BAROLAR ATA’MIZIN HUZURUNA ÇIKTI

Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyelerimiz ve baromuz üyesi çok sayıda avukatımız, Türkiye Barolar Birliği yönetimi ve barolar ile birlikte, 5 Nisan Avukatlar Günü’nde gerçekleştirdiği, “Savunmanın Bağımsızlığı ve Hukuka Saygı” yürüyüşünden sonra Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’mızın huzuruna çıktı.

Baro yönetimimiz ve avukatlar cübbeleriyle Aslanlı Yoldan ilerleyerek Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine geldi. TBB yönetimi, Ulu Önderimiz Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulunuldu.

Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, Mersin Barosu yönetimi olarak, TBB ve barolardan yüzlerce avukatın katılımıyla Ata’mızın manevi huzurunuzda bulunmanın mutluluğunu, heyecanını ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Mersin Barosu olarak, onurla taşıdığımız cübbelerimiz ile hukuk ve adalet mücadelesini sürdürmeye, Cumhuriyetimize her daim sahip çıkmaya,  demokratik ve laik hukuk devletini yaşatmaya, kişi hak ve özgürlüklerine sahip çıkmaya devam edeceğimizi Atatürk’ün manevi huzurunuzda bir kez daha ifade ediyoruz. Atamızı bir kez daha saygı, sevgi, özlem ve minnetle anıyoruz” dedi.

 

 

Galeri

MERSİN BAROSU, TBB VE BAROLAR ATA’MIZIN HUZURUNA ÇIKTI | Mersin Barosu