
Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile Mersin Barosu işbirliğinde düzenlenen sertifikalı ‘Arabuluculuk’ eğitimi kapsamında Silifke’de görev yapan avukatlara yönelik düzenlenen 1. grup katılımcılar sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Mersin Barosu Silifke Temsilcisi Av. Gürhan Dölek ve Av. Arb. Eylem Has, toplam 48 saat süren eğitimi başarıyla tamamlayan 17 katılımcıya sertifikalarını verdi.
Mersin Barosu Bşk. Av. Ali Er, “Baromuzun hizmetlerinden sadece merkezde görev yapan değil, ilçelerde görev yapan meslektaşlarımızın da faydalanmasını sağlıyoruz. Hizmet anlayışında uzak mesafe diye bir şey yoktur. Bütün meslektaşlarımızın, Baromuzun bütün olanaklarından eşit şekilde yararlanmasını sağlıyoruz. Sertifikalarını alan meslektaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

