Türkiye Barolar Birliği (TBB) Eğitim Merkezi tarafından avukat stajyerleri arasında bu yıl beşincisi düzenlenen 2018 yılı ‘Avukat Stajyerleri Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması’nda Mersin Barosu’nu temsil eden Stajyer Avukatlarımıza, Mersin Barosu Başkan Vekilimiz Av. Gazi Özdemir katılım belgelerini düzenlenen törenle takdim etti.

Avukatların katılımıyla Mersin Adliyesi Baro Odası’nda düzenlenen törende, 2018 yılı Avukat Stajyerleri Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması’nda Mersin Barosu’nu temsil eden Stj. Av. Oğuzhan Yüksel, Stj. Av. Muhammed Bilal Kurtbeyoğlu, Stj. Av. Ayşe Büşra Kateroğlu ve Stj. Av. Ceren Yürekli’ye katılım belgelerini veren Mersin Barosu Başkan Vekili Av. Gazi Özdemir, bu yarışmaya katılan stajyer avukatların önemli bir tecrübe elde ettiklerini belirterek, “Kurgusal Duruşma Yarışması’na önem veriyoruz. Mesleki gelişim için önemli bir fırsat, önemli bir çalışmadır. Yarışmada baromuzu temsil eden stajyer avukatlarımız, yarışmaya çok emek vererek, özveriyle çalıştılar. Yarışmaya katılan genç meslektaşlarımız, öz güven anlamında mesleğe bir adım önde başlayacak. Bu yarışmanın artılarını, meslek hayatınız boyunca göreceksiniz" diye konuştu.