Mersin İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Diyadin Özer, Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz konuşmasında, emniyet teşkilatının, meslek gereği avukatların en çok bir araya geldiği bir meslek örgütü olduğunu belirterek, avukatlık mesleğinin sorunları ve avukatların yaşadığı problemlerle ilgili İl Emniyet Müdür Yrd. Mehmet Diyadin Özer’e bilgiler vererek, fikir alışverişinde bulundular.

Mersin Emniyet Müdürlüğü olarak, Mersin Barosu’na ve avukatlara he türlü destek vermeye ve birlikte özveriyle çalışmaya hazır olduklarını ifade eden Mersin İl Emniyet Müd. Yrd. Mehmet Diyadin Özer, Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’a  yeni görevinin Mersin için hayırlı olmasını temenni etti.

Ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz ise, Mersin’e vermiş oldukları hizmetler için Mersin İl Emniyet teşkilatına teşekkür etti.