Adana Barosu tarafından, bu yıl 6.’sı düzenlenen 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları’nda Mersin Barosu Kadın Voleybol Takımı ikincilik, Erkek Voleybol Takımı ise üçüncülük kupasını aldı. Mersin Barosu’nda düzenlenen törenle takım sporcularına teşekkür belgesi takdim edildi. Baro Bşk. Er, “Mersin Barosu her alanda göstermiş olduğu üstün başarısını, sporda da göstermiştir. Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

4-5-6-7 Ocak 2018 tarihlerinde Adana Asım Savaş Sarıçam Spor Tesisleri’nde düzenlenen 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları’nda Mersin Barosu Kadın Voleybol Takımı ikinci, Erkek Voleybol Takımı üçüncü olma başarısı göstererek kupalarını aldı.

Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er’i makamında ziyaret eden takım oyuncularını tebrik ederek, “Mersin Barosu her alanda üstün başarısını göstermektedir. Voleybol turnuvasında da üstün başarı gösteren, Baromuza galibiyet sevinci yaşatan kadın ve erkek voleybol takımımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Daha sonra Baro Odası’nda avukatların katılımıyla düzenlenen kutlama töreninde, Mersin Barosu Başkan Yrd. Av. Gazi Özdemir ve Baro Genel Sekreteri Av. Hakkı Eren Mulayim takım sporcularına teşekkür belgelerini takdim etti.