Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Durmuş Ali Karakoca, Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti.

Mesleki sorunların ve Erdemli’de inşaatı devam eden yeni Adliye Sarayı’nın akibeti hakkında sohbetin yapıldığı ziyarette Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, Erdemli’de yapımı son aşamaya gelen yeni Adliye Sarayı’nın yaklaşık 2 ay sonra tamamlanıp, taşınmanın başlanacağının bilgisini verdi. Mesleki sorunların çözüme kavuşmasında yargı camiasının birlikte hareket etmesinin önemli olduğunu belirten Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek,  Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni Adliye Sarayı’nın hizmete girmesi ile birlikte Erdemli halkına daha kaliteli hizmet verilebileceğini ifade eden Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’a haftasonu  yapılacak olan Mersin Barosu Olağan Genel Kurulda başarılar diledi.