MERSİN BAROSU 1.KARMA VOLEYBOL TURNUVASI KATILIM KOŞULLARI VE KURALLARI

MERSİN BAROSU 1.KARMA VOLEYBOL TURNUVASI

KATILIM KOŞULLARI VE KURALLARI:

1-Turnuva 07.03.2013 tarihinde başlayacaktır.Fikstür ,maçların  yeri,saat ve günü katılan takım listelerine göre Mersin Barosu Spor Komisyonu tarafından karar  alınarak   Baro İnternet Sitesinden yayınlanacaktır.

2-Turnuvaya  Mersin Barosuna bağlı avukatlar  ve avukat stajyerleri,adli ve idari hakim-savcı ve hakim stajyerleri,mahkeme bilirkişileri,adliye personeli,baro personeli ve katiplik belgesine sahip avukat katipleri katılabilir.Mersin Barosuna bağlı olmayan Mersin kurum avukatları,başka baroya bağlı olup sürekli olarak Mersin’de ikamet eden ve Mersin’deki şirketler ya da kurumlarda çalışan avukatlar,ruhsat bekleyen avukatlar,Denetimli Serbestlik Kurumu Çalışanları da turnuvada yer alabilirler.Avukat katiplerinin fiilen avukatlık katipliği yapıyor olması ve en geç 01.02.2013 tarihinden önce katiplik kartı için baroya başvurması şartı ile katiplik belgesine sahip olması gerekir.Listelerin teslimi anında katiplik kartı ya da ilan tarihinde önce baroya başvurduğuna dair belgenin sunulması gerekir.

3-Turnuvaya katılmak isteyen takımlar kaptanları aracılığı ile oynayacak olan oyuncuların mesleki kimlik fotokopileri ile birlikte en geç 28.02.2013 saat 17:00’ye kadar en fazla 8 kişiden oluşan takım listelerini baro yazı işleri müdürlüğüne vermelidirler.Tüm oyuncuların mesleki kimlik fotokopileri olmayan listeler teslim alınmıyacak ve başvurular geçersiz sayılcaktır.

4-Maçlar 6 kişiden en az 2 bayan olmak üzere oynanacak ve takımlar en fazla 8 kişiden oluşacaktır.

5-Katılımın yoğunluğuna göre maçların kuralları Mersin Barosu Spor Komisyonu tarafından belirlenerek Baro İnternet Sitesinde ve Mersin Barosu İlan Panosunda yayınlanacaktır.

MERSİN BAROSU SPOR KOMİSYONU

• ILETISIM

Merkez Adres :
    Adliye Sarayı Kat 4 MERSİN, Tel : (0.324) 231 31 27, (0.324) 231 19 65, Fax : (0.324) 238 29 59,
    GSM: 0533 490 55 42– 0533 490 55 43
    CMK: 0324 238 37 47

• Adli Yardım Bürosu :
    Gökdelen 16. Kat MERSİN, Tel :(0.324) 337 45 30, (0.324) 337 45 31, Fax : (0.324) 337 45 32
    Email : info@mersinbarosu.org.tr