yasemin güngör
Mir Salih Alakuş
t:05462463363
m:avukatmirsalih@gmail.com
Hukuk Büromuzda ozverili disiplinli ve uzun soluklu calisacak genc dinamik arkadaslarla tanismak isteriz... 9/15/2017
Mir Salih Alakuş
t:05462463363
m:avukatmirsalih@gmail.com
Adliye Karşısında Soylu Business te Satılık veya kiralik 1+1 bulunmaktadır. 9/15/2017
AHMET ERGİN
t:0533 746 0398
m:ahmetergin@icelprofesyonelyoneticilik.com
ERDEMLİ' de İÇEL PROFESYONEL YÖNETİCİLİK işyerimiz de, iş konumuzla alakalı, hukuk ve icra davalarına bakacak yeni ruhsat almış fakat ofis açmamış 1 adet bayan Avukatı firmamız bünyesinde maaş+sgk görevlendireceğiz.Ofisimiz dosyaları yanında, kendi dosyalarını da takip edebilir.0324 515 5080 9/15/2017
Mustafa Solmaz
t:05337428242
m:avukat.mustafasolmaz@gmail.com
Kurum işleri ağırlıklı büromuzda, ekip çalışması yapabilecek, office programlarını kullanabilen, tercihen deneyimli meslektaşlarımız ile çalışmak istiyoruz. 9/14/2017
mehtap doğan
t:0324 237 45 06
m:av.mehtapdogan@hotmail.com
Birlikte çalışabileceğimiz stajyer arkadaşlarla görüşmek istiyoruz. 9/13/2017
Semih Birol Güner
t:5324042544
m:sbgnr@yahoo.com
Stajer avukat alınacaktır. İlgililerin öz geçmişlerini gunerhukuk@hotmail.com adresine iletmeleri gerekmektedir. 9/12/2017
Semih Birol Güner
t:5324042544
m:sbgnr@yahoo.com
Büromuzda çalışmak üzere deneyimsiz meslektaşlarımızla görüşmek istemekteyiz. 9/12/2017
ASLI HÜDÜR
t:05388840411
m:Aslih141@gmail.com
Öncelikle herkeze iyi çalışmalar,20 yaşındayım ve aöf adalet bölümü 2.sinif öğrencisiyim.Daha önce 7ay katiplik yaptım.5 ay boyunca da ofis içerisinde çalıştım.Su an tekrar bu sektörde çalışmak istiyorum.Eleman arayan avukatlarımızın tarafıma ulaşmasını rica eder iyigünler dilerim. 9/12/2017
TUFAN TUNCER
t:05068593364
m:avtufantuncer@hotmail.com
Beraber çalışabileceğimiz uyumlu stajyer arkadaşlarla görüşmek isteriz. Tel No: 03242377544 9/11/2017
burcu çetin aydış
t:5541177180
m:av.burcucetin@gmail.com
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2012 yılında mezun oldum. 4 yıl Ankara'da çalıştıktan sonra Mersin'e taşındım. Çalışabileceğim bir ofis aramaktayım. 9/8/2017
SUUD METİN
t:05321605136
m:avukatsuud@hotmail.com
Mersin’de faaliyet gösteren ofisimizde istihdam edilmek üzere; Üniversitelerin Hukuk Fakültesinden mezun, Akıcı ve kendini ifade edebilecek düzeyde Arapça konuşabilen, (Arapça bilgisini belgelendirenler tercih sebebidir.) Tercihen avukatlık ruhsatını almış ya da en azından avukatlık stajını yapıyor olan, Avukatlık meslek ilke ve kurallarına bağlı,Giyim ve dış görünüşüne özen gösteren, Güleryüzlü, Çalışkan, Uyumlu, Yeniliklere açık, Mesleğini ve araştırmayı seven, İletişim kabiliyeti yüksek,Avukat çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. İlgililerin özgeçmişlerini mail atarak ofisimizle iletişime geçmesini rica ederiz. 9/8/2017