Özden Demir
t:05384319155
m:avozdendemir@gmail.com
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2017 yılında mezun oldum. Stajımı Mersin Barosu'nda Aralık ayında tamamladım. Dava çeşitliliği olan bir hukuk bürosunda çalışmak istiyorum. 2/15/2019
Zeynep Çelik
t:5332320150
m:mh191014@gmail.com
Mersin Profit İş Merkezinde 112 m2 9.kat deniz manzaralı çarşıya bankalara yakın yeni adliye karşısında büromuz bulunmaktadır. İlgilenenler 5332320150 den ulaşabilirler. 2/14/2019
sevim kucuk
t:0 533 2266385
m:avsevimkucuk@gmail.com
AV.Sevim Küçük- Gider ortağı olarak birlikte çalışmak üzere büro arkadaşı olmak isteyen varsa lütfen arasın...0 533 226 63 85 2/13/2019
Kübra KASARCI
t:5318892679
m:kbrksrc@gmail.com
2 yıllık ön lisans mezunuyum, 3 yıllık avukat katipliği deneyimim var, icra dosyalarıyla ilgilendim. UYAP, WORD,EXCEL kullanmayı biliyorum. Mahkemelere de baktım. Kendime uygun avukat büroların da iş arıyorum... 2/12/2019
Fadimana Genç
t:5325264458
m:Fadimanagenc33@gmail.com
Hukuk bürosunda yardımcı eleman olarak çalışmak isterim. Çay kahve temizlik yaparım. 2/11/2019
GÖZDE GÖÇER
t:0533 7374858
m:av.gozdegocer@gmail.com
Birlikte çalışabileceğimiz en az bir yıl deneyimi olan meslektaş aramaktayız. İlgilenenler belirtilen numaraya dönüş yaparsa şartlar yüz yüze konuşulacaktır. 2/11/2019
zozan ayhan
t:05464322962
m:zozanayhan3356@hotmail.com
lise büro yönetimi mezunuyum mersin toros devlet hastahanesinde insan kaynakları birimi konumunda staj deneyimim var. avukatlık bürosunda yardımcı eleman olarak çalışmak istiyorum. 2/7/2019
jiyan YILDIZ
t:05435336977
m:jiyan__yildiz@hotmail.com
Mesudiye Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesinde (hastane caddesi) bulunan 3 oda 1 mutfaktan oluşan eşyalı ofisi kiralıyoruz. İlgilenenler 05435336977 veya 05302734377 numaralı telefondan ulaşabilir. 2/6/2019
nazife duymuş
t:05424173335
m:duymusnazife@gmail.com
Ben Nazife Duymuş. 2012 yılı itibariyle avukat katibi ve icra takibi alanında çalıştım bir çok hukuk bürosunda eğitimim için ara vermek durumunda kaldım İstanbul Üni. mezunuyum icra alanında birçok konuya hakimim YTS, İCRA PRO, SİNERJİ ve UYAP kullanmaktayım. Aktif iş aramaktayım. TEL. 05424173335 2/6/2019
Mert İnce
t:05364942446
m:Mertince235@gmail.com
Lise mezunuyum daha once is deneyimlerim var avukatlık bürosunda yardımcı eleman olarak çalışmak istiyorum öğrenime açığım bu meslek üzerinde çalışmak istiyorum , b ehliyetim mevcut 2/5/2019
tuğrul türk
t:05513972746
m:tgrltrk4646@gmail.com
Çukurova Üniversitesi hukuk fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim.Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunuyum.Mersinde ikamet ediyorum.Mesleği öğrenmek ve deneyim kazanmak için çalışabileceğim büro aramaktayım. 2/5/2019
yeşim yılmaz
t:05545690308
m:mustafa_batuhan_33@windowslive.com
Tarsus Yarenlik Alanı Uzay İşhanındaki büroma gider ortağı aramaktayım. irtibat numarası: 05545690308 Yeşim Yılmaz 2/5/2019