Serkan Özgür
t:5454653331
m:srknfree27@hotmail.com
Bir avukatın yanında katıp olarak calismak ve stiyorum.hukuk bürosu adliye tecrubem var 7/10/2019
MURAT LAVSAÇ
t:05458671789
m:av.muratlavsac@hotmail.com
M&F Hukuk ve Danışmanlık Ofisimizde İcra Hukuku,Taşınmaz Hukuku,Ceza Hukuku ve Özel Hukuk ağırlıklı çalışmamız olup bizimle birlikte ücreti mukabilinde çalışacak stajyer avukat meslektaşlarımızın bize ulaşmasını rica ederiz. 0545 867 17 89 7/10/2019
Mehmet Emin Aktürk
t:5541135069
m:emin.akt@hotmail.com
Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2019 mezunuyum. Kendimi geliştirebileceğim staj yeri ariyorum. 7/10/2019
Tunç Sudi Tol
t:05353316585
m:tnc.tol@hotmail.com
Profit İş Merkezin de ki hukuk büromuz da gider ortağı meslektaş arıyoruz. 7/10/2019
Tunç Sudi Tol
t:05353316585
m:tnc.tol@hotmail.com
3 ortaklı hukuk büromuz için stajyer meslektaş arıyoruz. Detaylar için lütfen arayın. 0535 331 65 85 7/10/2019
NURGÜL YALÇIN
t:0505 1118428
m:nurgulyalcin.821@gmail.com
ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 2015 MEZUNUYUM. STAJDAN İTİBAREN AKTİF OLARAK ÇALIŞTIM VE STAJ HARİÇ 1,5 YILLIK TECRÜBEM BULUNMAKTADIR.BU SÜREÇTE BİRKAÇ KEZ HAKİMLİK SAVCILIK VE KURUM YAZILI SINAVLARINDA DA BAŞARILI OLDUM.HUKUK VE İCRA DOSYALARI KONUSUNDA DİLEKÇE YAZIMI, ARA KARARLARIN YERİNE GETİRİLMESİ, DURUŞMA TAKİBİ DOSYALARIN İNFAZ AŞAMASINA KADAR KONULARDA TECRÜBEM MEVCUTTUR.KENDİMİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDEBİLECEĞİM BİR BÜRODA ÇALIŞMA ORTAMI ARAMAKTAYIM. 7/10/2019
Başak SARIGÜL
t:05359538524
m:bsksarigul@gmail.com
Merhabalar..Karabük Üniversitesi Adalet MYO bölümünü bitirip Mersin Adliyesi'nde stajımı yapmış bulunmaktayım.Avukat katibi olarak deneyim kazanabileceğim iş arıyorum.Daha önce deneyimim yoktur.İlgilenen avukatlarımızın tarafıma dönüş yapmasını rica ederim.. 7/10/2019
Umutcan Akbulut
t:05301857347
m:akbulutumutcan2@gmail.com
Merhabalar ben liseyi büro yönetimi alanı olarak bitirmiş olup stajımı avukat katipliği yaparak devam edip ve sollandırdım. Şu anda mersindeyim ve iş arıyorum katiplik yapmak istiyorum elimden geleni yaparım. Referanslarım İzmir Bora Başkanı A.v Özkan Yücel TBB delegesi A.v Halil Çağlar Akbulut tur 7/9/2019
RAZİYE PARMAK
t:5335547073
m:raziyeparmak@hotmail.com
İSTİKLAL CADDESİNDEKİ MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİMİ BAYAN AVUKAT ARKADAŞIMLA PAYLAŞMAK İSTERİM-RAZİYE PARMAK 533 554 70 73-532 325 66 93 7/9/2019
MİR SALİH ALAKUŞ
t:05452463363
m:AVMİRSALİH@GMAİL.COM
ADLİYE KARŞISI PALAMUT İŞ MERKEZİ 7. KATINDA CEPHELERİ AÇIK 220 METREKARE 3+1 OFİSİMİZ KİRALIK VEYA SATILIKTIR 7/9/2019
MİR SALİH ALAKUŞ
t:05452463363
m:AVMİRSALİH@GMAİL.COM
MİR HUKUK BÜROSUNDA UZUN SÜRELİ OLARAK ÇALIŞABİLECEĞİMİZ MESLEKTAŞLARIMIZLA TANIŞMAK İSTERİZ 7/9/2019
Cem Yıkılmaz
t:05384493012
m:cem.yikilmaz@mynet.com
Hukuk büromuza stajyer avukat veya avukat çalışma arkadaşı alınacaktır. Detaylı bilgi için 0538 449 30 12 - 0324 239 35 15 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz. 7/8/2019