Türkan Çolak
t:5056338284
m:turkancolaak@gmail.com
Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Ruhsatımı almış bulunmaktayım. Avukat olarak çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım. 11/17/2017
zehra özdemir
t:05345526631
m:zehraozdemir33@gmail.com
ofisim kiralık olup iki oda , mutfak ve bir giriş bekleme salonundan oluşmaktadır. Bakımlı ve temiz bir ofis olup benimle birlikte gider ortağı olarak çalışacak temiz, düzenli ve iş disiplini yüksek bayan meslaktaş arıyorum. ofisim Türe plaza 5. kat 24 numaradır. 11/17/2017
NURGÜL YALÇIN
t:05051118428
m:nurgulyalcin.821@gmail.com
Antalya Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.Hakimlik Savcılık sınavını birçok kez derece ile kazandım.Duruşma, dilekçe ve icra takibi konusunda bilgi sahibiyim.Stajımı kurum ve icra ağırlıklı bürolarda aktif bir şekilde tamamladım.Kendimi geliştirebileceğim bir büroda çalışmak istiyorum. 11/14/2017
sabır şancı
t:05428373349
m:servetsanli33@gmail.com
24 yaşındayım, askerliğimi yaptım, teknik lisesinden mezunum, şehir dışına çıkabilirim, araç kullanırım, daha önce taşımacılık ofisinde 4 sene çalıştım, abim zabıt katibi olarak adliyede çalışıyor onun önermesi ile başvurumu yapıyorum, verdiğiniz görevi layıkıyla yerine getiririm, bilgiye açığım 11/14/2017
Ceylan Kengelli
t:5462727887
m:c.kengelli33@gmail.com
sosyoloji mezunuyum. tercihen kendi mesleğim olan sosyolog olarak veya sekreterlki veya yönetici asistanlığı iş arıyorum 11/13/2017
Neşe Sibel Altunsaçlı
t:05074104256
m:nesesibelaltunsacli@mersin.av.tr
Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2015 mezunuyum. Stajımı aktif bir şekilde tamamladıktan sonra iş ve gayrimenkul dava ağırlıklı bir büroda avukat olarak çalıştım. Uzun süre calışabileceğim saygın bir hukuk bürosu arıyorum. 11/9/2017
Müberra İPEK
t:5414039974
m:M.ipek288@gmail.com
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.Ruhsatimi yeni almis bulunmaktayim.Mesleki olarak kendimi yetiştirebileceğim,tecrübe kazanabileceğim hukuk burosu aramaktayım. 11/8/2017
Murat Şıhanlıoğlu
t:5333094327
m:msihanlioglu@gmail.com
KİRALIK OFİS: ATATÜRK CADDESİ ÇARŞI MERKEZ HAYFAVİ İŞHANINDA 3. KATTA 2 ODALI MASRAFSIZ OFİS KİRALIKTIR. 11/6/2017
Tuğba Oğur
t:5442693850
m:rosalinda.ogur@hotmail.com
2015 Gaziantep Hukuk Fakültesi mezunuyum.Ruhsati alali 1 yil oldu.Dava çeşitliliği olan özellikle özel hukuk alaninda çalisabilecegim bir hukuk bürosunda avukat olarak çalışmak istiyorum 11/3/2017
Emine Gökalp
t:5051222990
m:eminegklp333@gmail.com
1 sene hukuk bürosunda calıştım avukatların bilgisine 11/3/2017
abdullah bilgili
t:05369895454
m:abdullahbilgili06@hotmail.com
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Ruhsatımı almış bulunmaktayım. Ayrıca Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim Dalı'nda tezli yüksek lisans yapmaktayım. Avukat olarak çalışacağım bir büro arıyorum. 11/3/2017
selcan tok
t:5434077794
m:selcan_tok@hotmail.com
Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2016 mezunuyum. Avukatlık stajımı tamamlamış bulunmaktayım. Mezun olduktan sonra hakimlik savcılık sınavına hazırlandığım için stajımı aktif şekilde yapamadım.Mesleki olarak kendimi yetiştirebileceğim,tecrübe kazanabileceğim avukat/ofis aramaktayım.Tel:05434077794 11/3/2017