Mersin Barosu’nun düzenlemiş olduğu, sertifikalı ‘Bilirkişilik Temel Eğitim Programı’ nda eğitimini tamamlayan üçüncü gurup katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Bilirkişi olarak görev yapacak olan avukatlara ve diğer meslek guruplarına temel, teorik ve uygulamalı eğitimler verilmesi amacıyla düzenlenen ‘Bilirkişilik Temel Eğitim Programı’nda, eğitimlerini başarıyla tamamlayan üçüncü gurubun 24 katılımcısına sertifikaları, Mersin Barosu Eğitim Hizmetleri Merkezi’nde gerçekleşen törenle, Doç. Dr. Burhan Özdemir tarafından verildi.

Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, “Hizmet odaklı projelerimizde eğitime çok önem veriyoruz. Bu nedenle Baromuz bünyesinde, alanında uzman avukatlar ve eğitimciler tarafından yoğun bir şekilde eğitim programlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Katılımcılar daha sonra, mesleki eğitimlere önem veren Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er ve yönetim kuruluna, ayrıca eğitim çalışmasında yer alan eğitimcilere teşekkür ettiler.