Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genç Hukukçular Kulübü, Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er’i makamında ziyaret etti.

Mersin Barosu Bşk. Yrd. Av. Gazi Özdemir’in de bulunduğu ziyarette Baro Bşk. Er, Mersin Barosu olarak yapmış oldukları hizmetler çerçevesinde, geleceğin hukukçularına yatırım yaptıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Baro Bşk. Er konuşmasında, “Geleceğimizin meslektaşlarının en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamak, Baromuzun en önemli görevleri arasında yer almaktadır. Günümüzde insan haklarının korunması, savunulması ve geliştirilmesinde mesleğimizin üstlendiği rol ve sorumluluk çok büyüktür. Mersin Barosu olarak, bu sorumluluk bilinciyle genç meslektaşlarımızın mesleki gelişimine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Mersin Barosu’nun hizmet kalitesinin Baro Bşk. Er ile birlikte arttığını belirten Çağ Üniversitesi Hukukçular Kulübü Bşk. Mehmet Onur Altunay ile kulüp üyeleri  Gül Altunay ve Ahmet Can Sandıklı,“Kulübümüzün daha aktif olması için Mersin Barosu ile birlikte ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Mersin Barosu Bşk. Av. Ali Er ve yönetim kuruluna, meslek ve meslektaşlarının adına yapış olduğu çalışmalarından ve kulübümüze vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz ” dedi.

Sohbetin ardından, Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genç Hukukçular Kulübü üyeleri, Baro Bşk. Er’e çiçek sunarak hatıra fotoğrafı çekildiler.