Mersin Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Mersin Barosu Tarsus İlçe Temsilcimiz Av. Cihan Öktem ile birlikte Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ı ziyaret eden Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Mersin Barosu olarak, kutsal savunmayı bağımsız bir şekilde temsil eden avukatlık mesleğinin onurunu ve meslektaşlarımızın haklarını korumak için mücadele ediyoruz. Mersin Barosu, meslektaşlarına, avukatlık mesleğine, toplumsal sorunlara ve adaletin tesisi için yaptığı katkılarla gündeme gelen kurumsal bir yapıdır. Baromuz haksızlığa uğrayan herkesin yanındadır, toplumumuzun sesidir. Mersin Barosu her zaman halkımızın umudu olmaya devam edecek” dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ise, Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, kendisine bu kutsal görevde başarılar diledi.