Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Genel Sekreterimiz Av. Adnan Günbay, yönetim kurulu üyelerimiz Av. Ece Kovan Demirtaş ve Av. Bilgehan Yaşa ile birlikte, Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu'na ve yönetim kuruluna iade-i ziyarette bulundu.

Kent gündeminin değerlendirildiği ve Türkiye’deki ekonomik krizin deniz ticaretindeki olumsuz etkileri üzerine sohbetin yapıldığı ziyarette Oda Başkanı Cihat Lokmanoğlu, krizin birçok sektörü etkilediği gibi, denizcilik sektörünü, ithalat ve ihracatı da olumsuz etkilediğini söyledi. Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Oda Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Barosu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyerek, Baro Başkanımıza ve yönetim kurulumuza çalışmalarında başarılar diledi.

Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz ise, Akdeniz'in dünyaya açılan bir kapısı olan Mersin'de, ihracatlarda yaşanan daralmaların, kent  ve ülke ekonomisini olumsuz etkilediğini söyleyerek, acil eylem planı yapılması gerektiğini vurguladı.