AV. MUSTAFA KIVANÇ GÜRÇAM İLE AV. FATİH ALMAZ’IN OFİS AÇILIŞI BARO BAŞKANIMIZ AV. ALİ ER'İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Baro Başkanımız Av.Ali ER ve Baro Başkan Yardımcımız Av.Gazi ÖZDEMİR, genç meslektaşımızdan Av.Fatih ALMAZ ve Av.Mustafa Kıvanç GÜRÇAM' ın ofis açılışını yaptılar.

Baro Başkanımız Av. ALİ ER , Başkan Yardımcımız Av.Gazi ÖZDEMİR ve avukatlarımızın ile çok sayıda davetli törene katıldı.

Genç Avukatlarımızın açılış kurdelesini kesen Baro Başkanımız Av.Ali ER yaptığı konuşmada ; gençlerin avukatlık mesleğine yeni bir enerji ve güç katacağını ancak ilk mesleğe başlarken yapılan Avukatlık yemininde olduğu gibi meslek etiğine, doğruluk ve dürüstlük kurallarına ,meslek kurallarına bağlı kalarak meslekleklerini icra etmeleri gerektiğinin altını çizerek, toplumda avukata olan güveni zedeleyecek en ufak herhangi bir tutum ve davranışın camiamızın tamamına zarar verebileceğini, bu sebeple çok hassas bir meslek icra ettiklerini belirtti.

Ayrıca, Adaletin insanlar için hava ve su kadar önemli olduğunu, vatandaşlarımızın haklarının, genç avukatlarımız aracılığı ile en güzel bir şekilde korunacağını,genç avukatlarımızın mesleğin onurunu koruyarak, müvekkillerinin haklarını savunacaklarını ifade etti.

Baro Başkanımız son olarak; Genç meslektaşlarımıza yeni işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını,bol kazançlar getirmesini, Baro olarak gençlere destek olacaklarını belirtti.

Baro başkanımız,başkan yardımcımız,avukatlarımız ile davetliler yeni ofisi gezerek, yapılan ikramların ardından genç avukatlarımızı tebrik ederek ayrıldılar.