1. İdare Mahkemesi Başkanı Hâkim Mustafa Serdengeçti, Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında meslektaşlarının yaşamış olduğu sıkıntıları dile getiren Mersin Barosu Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz; avukatların vekâletnamesi olduğu halde idare mahkemelerinde dosyadan suret alamamaları konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, İdare Mahkemesi Başkanı Hâkim Mustafa Serdengeçti’ye sorunun çözümü konusunda talepte bulundu.

İdare Mahkemesi Başkanı Hâkim Mustafa Serdengeçti ise konuşmasında, avukatların vekâlet olmadan da dosya inceleyebileceklerini, vekâleti olması durumunda ise dosyadan fotokopi alabileceklerini, avukatların bu konuda sıkıntı yaşamayacaklarının bilgisini verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, avukatların idare mahkemelerindeki dosyalardan fotokopi alma sorunu ile eski Adliye’deki otopark sorununu çözen İdare Mahkemesi Başkanı Hâkim Mustafa Serdengeçti’ye teşekkür etti.