Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başkanlığı tarafından ‘Bilirkişilik Temel Eğitimi’ verecek kurum olarak yetkilendirilen Mersin Barosu’nun, sertifikalı ‘Bilirkişilik Temel Eğitim Programı devam ediyor.

Mersin Barosu Eğitim Hizmetleri Merkezi’nde gerçekleşen 15. grup katılımcıların eğitim programı kapsamında; bilirkişi olarak görev yapacak olan avukatlara ve diğer meslek guruplarına Doç. Dr. Sami Doğru tarafından temel, teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.

Bilirkişi olarak görev yapacak olan avukatların ve diğer meslek guruplarının katıldığı 15. Grup Bilirkişilik Temel Eğitim Programı, 9-11 Kasım 2018 tarihlerinde devam edecek.

Eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikalarını, Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz takdim edecek.