1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ

Ülkemizin kalkınmasına,gelişmesine ve büyümesine, en çok katkıyı, şüphesiz çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlarımız sağlamaktadır.

Emekçilerimiz, sendikalarımız, işverenlerimiz ve sivil toplum örgütlerimizin çalışma hayatında yaşanan sorunların karşılıklı diyalog ve uzlaşma yöntemiyle çözülebileceğine,bu kültür ile çözüme ulaşmanın da herkes için en doğru yol olduğuna inanıyorum.

Bu güzel ve anlamlı günün , emek ve dayanışma kavramlarına yaraşır bir şekilde, bayram ve şenlik havasında geçmesi, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanması en büyük dileğimizdir.

Emek ve alın terleriyle kazanç helal ve en kutsal kazançtır.

1 Mayis'In emek ve dayanışma kavramlarına yaraşır bir şekilde, bayram ve şenlik havasında geçmesi, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanmasını diliyoruz.

Tüm çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, hak ettikleri düzeye ulaşmaları, verdikleri emeklerinin tam karşılığını almaları en büyük isteğimizdir.

Bu düşüncelerle işçi ve emekçi vatandaşlarımızın İşçi Bayramını kutlarım.

MERSİN BAROSU BAŞKANI

AV.ALİ ER