Mersin Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, Adalet Nöbetine katılmak üzere gittiği İstanbul’da, İstanbul Baro Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük ile birlikte, İstanbul Baro Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’nu ziyaret eden Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, demokratik hukuk devletinin oluşturulmasında, barolar arasında dayanışmanın önemli olduğuna vurgu yaptı. İstanbul ve Adana Barosu’nu mesleki ve toplumsal konularda verilen her mücadelenin içerisinde görmekten onur duyduğunu ifade eden Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Mersin Barosu olarak, mesleki sorunların çözümünde olduğu kadar, hukukun üstünlüğü, insan hakları başta olmak üzere, tüm siyasi, medeni ve bireysel hak ve özgürlükleri savunmak, korumak, geliştirmek ve demokrasiye katkı sunmak için mücadele edeceğiz. Bütün barolarımızın, meslektaşlarımızın mücadelesinde biz de varız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İstanbul Baro Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu ise, adalet nöbetine katılarak destek veren Adana ve Mersin Barosu’nu tebrik ederek, Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.