5000 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLECEK

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Barosu işbirliğinde ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, 5000 lise öğrencisine yönelik düzenlenen, ‘Yargıtay Işığında Suç Sayılan Davranışlar ‘ ve ‘Sosyal Medya Etkileri ve Mobil Yaşam’ konularında 16-17 Nisan tarihlerinde yapılacak olan farkındalık seminerimiz başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen seminerin ilk gününe, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin Barosu Başkanımız Av. Ali Er, Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanımız Av. Ruşen Ayşen Ayılgan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlk olarak, Mersin Barosu Başkan Yrd. Av. Kamil Ekinci ve merkez üyemiz Av. Tülay Sevgi Can tarafından hazırlanan ve sunumu yapılan  ‘Yargıtay Kararları Işığında Suç Sayılan Davranışlar’ konusunda öğrenciler bilgilendirildi. Daha sonra Sosyal Medya Uzmanı Deniz Unay tarafından öğrencilere sosyal medyanın olumsuz etkileri konusunda bilgiler verdi.

5000 öğrenciye ulaşılmasının hedeflendiği seminerimiz, 17 Nisan Salı günü de devam edecek.