Yazar Sait Dervişoğlu, gelirini ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet bilgisayar desteği için bağışladığı kaleme almış olduğu “Ruhuma Mektuplar” adlı kitabını Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz’a takdim etti.

Tabletleri düşük gelirli bölgelerdeki okul aile birlikleri ile istişare ederek ve belirleyerek en çok ihtiyacı olan öğrencilere bizzat kendi eliyle teslim ettiğini ve kampanyadaki hedefinin 1000 tablet olduğunu belirten Yazar Sait Dervişoğlu, “Bu projeyi hiçbir tarafı, siyasi boyutu, ırkı ve rengi olmadan herkese eşit uzaklıkta şeffaflık ile yürütüyoruz” dedi.

Baro Başkanımız Av. Bilgin Yeşilboğaz, eşit ve erişilebilir bir eğitimin tüm öğrencilerimizin hakkı olduğunu, özellikle pandemi döneminde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin tablet ve internete erişim imkanı bulamadığı için online eğitimden dahi geri kaldığını belirterek, “Kentimizde bu sorunu en aza indirmek için böyle bir kampanya başlatan Yazar Sait Dervişoğlu’nu tebrik eder, Mersin Barosu olarak katkı sunmaktan onur duyarım” dedi.